Uppdaterad 29 januari, 2018

För en liten stund sedan avslutade det svenska laget sin första gruppspelsmatch i VM som inleds idag. Motståndet stod det finska landslaget för och Sverige tog inte alltför otippat hem matchen. Slutresultatet blev 9-1 i en match som svenskarna redan ifrån start hade ett stadigt grepp om. Tre minuter in i matchen kom det första målet och vid halvtid stor det 5-0 åt svenskt håll. I den andra halvleken fick Finland in ett mål via Edsbyns Tuomas Määtä, men speciellt många mer farliga lägen blev det inte.

Ytterligare två matcher har hunnits med att spelas under natten som gått och även här blev det stora siffror som skiljde lagen åt. USA besegrade Tyskland med 14-4 samtidigt som Kazakstan körde över Ungern totalt med 29-0! Senare idag spelas den andra matchen i Sveriges grupp mellan Ryssland och Norge.